Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

ΑΝΑΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!



ΑΝΑΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

...τοῦ γνῶναι αὐτὸν καὶ τὴν δύναμιν τῆς ἀναστάσεως αὐτοῦ
καὶ τὴν κοινωνίαν τῶν παθημάτων αὐτοῦ... 
(Φιλιπ. 3, 10)

   Αυτή την αγωνία είχε στην καρδιά του ο απόστολος Παύλος. Ήθελε τόσο πολύ να αποκτήσει μια βαθιά σχέση με τον Χριστό ώστε οι εκάστοτε δοκιμασίες της ζωής δεν είχαν πλέον τόση σημασία γι' αυτόν. Το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να γνωρίσει τον Χριστό, γιατί ήξερε πως με την δύναμη της Αναστάσεώς Του θα μπορούσε κι αυτός να βγει νικητής σε κάθε δοκιμασία της ζωής.
   Αν θέλεις κι εσύ να ζεις μια ζωή εν Χριστώ, τότε είναι πολύ σοφό εκ μέρους σου να κάνεις κι εσύ το ίδιο. Υπάρχουν αρκετά προβλήματα στη ζωή που μπορούν να σε λυγίσουν και να σε αποθαρρύνουν, όμως ο Θεός θέλει να σου δώσει την δύναμη και την αντοχή που χρειάζεσαι ώστε να βγεις νικητής στην κάθε μάχη της ζωής. Να αναστηθείς! Μία τέτοια σχέση προϋποθέτει ότι εσύ θα αρχίσεις να αναζητάς τον Θεό όπως ποτέ άλλοτε.
   Ξεκίνησε λοιπόν από τώρα να γνωρίσεις τον Θεό όσο πιο βαθιά και καλά μπορείς, και ακολούθησε τα βήματά Του. Γιατί μόνο ο Θεός είναι Παντοδύναμος, έχει όλη την δύναμη στον Ουρανό και στη Γη. Και μόνο Αυτός μπορεί να σου δώσει την δύναμη που χρειάζεσαι!

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!