Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ!

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ!

μὴ μνημονεύετε τὰ πρῶτα καὶ τὰ ἀρχαῖα μὴ συλλογίζεσθε.
ἰδοὺ ἐγὼ ποιῶ καινὰ ἃ νῦν ἀνατελεῖ, καὶ γνώσεσθε αὐτά·
(Ησαΐας 43, 18-19)

   Ο Θεός μας δημιούργησε να έχουμε ανάγκη νέα ξεκινήματα, μέρη που μπορούμε να ελευθερώσουμε την πίστη μας και να πούμε "Αυτός είναι ο ιδανικός τόπος για μένα, να κάνω μια νέα αρχή". 
   Μπορείς να βιώσεις την ευλογημένη ζωή που ο Ιησούς σου προσφέρει, αλλά αυτό προϋποθέτει την απόφασή σου να αφήσεις πίσω το κακό παρελθόν σου. Αν δεν αρνηθείς να συνεχίσεις να ζεις όπως παλιά, καμμιά αλλαγή δεν θα έρθει στη ζωή σου. Ο Θεός θέλει να αλλάξει πολλά στη ζωή σου, αλλά περιμένει την δική σου συγκατάθεση.
   Σπάνια μπορούν να αλλάξουν οι περιστάσεις της ζωής σου χωρίς κάτι να αλλάξει μέσα σου. Έτσι, αν επιθυμείς τώρα να βιώσεις μια νέα αρχή εν Θεώ, πήγαινε στον ναό του Θεού και πες με πίστη στην καρδιά "αυτός είναι ο τόπος για μένα να κάνω νέα αρχή"!  
   Έπειτα απ' αυτό, βρες έναν καλό πνευματικό πατέρα και εξομολογήσου στο πετραχείλι του όλα τα βάρη της ψυχής σου, αφήνοντας με εμπιστοσύνη και ταπεινότητα το παρελθόν σου στα χέρια του πολυεύσπλαχνου και Ελεήμονα Θεού. Τότε, περίμενε... και θα δεις την Βασιλεία του Θεού να ανατέλει στη ζωή σου, φέρνοντας και νέα ευλογημένα αποτελέσματα!