Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ!

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: 
ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ!Για να θυμηθούμε και τα λόγια του γέροντα Παϊσίου όπως ακριβώς καταγράφονται στο βιβλίο Μαρτυρίες Προσκυνητών Β΄ τόμος.

Είπε χαρακτηριστικά για τους Γάλλους:

«Ας τους αυτούς, που μαζεύουν τους Μουσουλμάνους και χτίζουν τζαμιά. Αργότερα, θα καταλάβουν τι συμβαίνει και τότε θα είναι οι πρώτοι που θα πάρουν μέτρα εναντίον τους. Θα δείτε τι θα κάνουν.»

Μαρτυρίες Προσκυνητών. Τόμος Β΄, 2η έκδοση, σελίδα 365. 


To πρόσφατο μακελειό στην Γαλλία το είχε δει ότι θα έρθει 30 χρόνια πριν ο Άγιος Παϊσιος όταν είπε επί λέξη «Ας τους αυτούς, που μαζεύουν τους Μουσουλμάνους και χτίζουν τζαμιά. Αργότερα, θα καταλάβουν τι συμβαίνει και τότε θα είναι οι πρώτοι που θα πάρουν μέτρα εναντίον τους. Θα δείτε τι θα κάνουν».

Τώρα όλοι οι Δυτικοί που εκθείαζαν την πολυπολιτισμικότητα και την αθρόα εισροή λαθρομεταναστών μουσουλμάνων άλλαξαν "ρότα" και μιλούν έντονα και αποφασιστικά για αύξηση των μέτρων ασφαλείας και έλεγχο των συνορων, πράγματα αυτονόητα που όποιος τα ανέφερε πριν χαρακτηρίζονταν αυτομάτως ως... "ρατσιστής".   Τα λόγια του Άγιου καταγράφτηκαν στις «Μαρτυρίες Προσκυνητών», στον Τόμο Β', σελίδα 365.  

Tζαμί έχει παρθεί απόφαση να χτιστεί και εδώ στο κέντρο της Αθήνας, και συγκεκριμένα στον Βοτανικό. Μια απόφαση που από μόνη της προκαλεί πολλά προβλήματα στο κέντρο της Αθήνας, σε μια κατεξοχήν Ορθόδοξη χώρα.

Ο Άγιος Παϊσιος έβλεπε αυτά που οι Έλληνες πολιτικοί δεν θέλουν να βλέπουν. 

Ο ίδιος ο σοσιαλιστής Γάλλος πρόεδρος Φ.Ολάντ είπε πρόσφατα στο διάγγελμά του προς τον γαλλικό λαό: «Πρόκειται για μία πρωτοφανή τρομοκρατική επίθεση κατά του Παρισιού. Θα χρησιμοποιήσουμε όλες τις δυνάμεις μας για να εξουδετερώσουμε τους τρομοκράτες. Θα διασφαλίσουμε να μην ξαναγίνει τέτοια τρομοκρατική επίθεση. Η πιο σημαντική απόφαση που χρειάστηκε να πάρω ήταν να κλείσω τα σύνορα. Ποιοι είναι αυτοί οι εγκληματίες; Αυτοί οι τρομοκράτες; Αυτό που θέλουν είναι να μας φοβίσουν. Γιατί να έχουμε φόβο; Θα ενεργοποιήσουμε όλες μας τις δυνάμεις. Ζήτω η δημοκρατία, ζήτω η Γαλλία».

Ο Άγιος όμως είχε δει από πριν που θα μας οδηγούσαν αυτές οι πολιτικές "ανεκτικότητας" εις βάρος των γηγενών ευρωπαϊκών λαών.  

Η προρρήση του Αγίου επιβεβαιώθηκε, όλοι είδαν και κατάλαβαν τι συμβαίνει. Το πρόβλημα δημιουργήθηκε, προκλήθηκε αντίδραση και θα δοθεί με τον έναν ή τον άλλον τρόπο λύση.