Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

π. Ελπίδιος: Το χάραγμα του Αντίχριστου


Το Χάραγμα του Αντίχριστου

1.ΕΡΩΤΗΣΗ

Πατέρα, έχουν γραφτεί πολλά γύρω από το χάραγμα και το τσιπάκι που θα υποχρεωθούν οι άνθρωποι να βάλλουν στο σώμα τους την εποχή του Αντίχριστου. Εσείς τι θα μας λέγατε γι’ αυτό το θέμα, που απασχολεί όλους μας;

Το σώμα του ανθρώπου είναι ένα από τα πιο μεγαλειώδη θαύματα της Δημιουργίας του Θεού.

Μπορώ να πω ότι είναι μοναδικό σε όλη την δημιουργία του Θεού.

Ο Θεός λοιπόν, ήθελε να είναι το σώμα μας, μέσα στο οποίο θα έβαζε την αθάνατη ψυχή μας, δικός Του Ναός, για να λατρεύεται εκεί από όλους εμάς, τα παιδιά Του, σαν βασιλιάς Θεός Πατέρας.

Η αγία Γραφή λέει ότι είμαστε «ναός Θεού ζώντος».

Ο σατανάς δεν μπορεί να κερδίσει την ψυχή κανενός ανθρώπου εάν προηγουμένως δεν έχει κερδίσει το σώμα του. Γι’ αυτό και προσπαθεί με χίλιους τρόπους να μολύνει το σώμα μας, για να πάψει να είναι πλέον «ναός του Θεού» και να μπορεί έτσι να το εξουσιάζει.

Μέχρι τώρα προσπαθούσε ο σατανάς να εξουσιάσει τον άνθρωπο χρησιμοποιώντας τις ανθρώπινες αδυναμίες του. Έτσι έκανε τον άνθρωπο επιρρεπή σε πολλές και διάφορες μεγάλες αμαρτίες όπως, την ανηθικότητα, τα ναρκωτικά, το φόνο, την μαγεία, και άλλα πολλά.

Κάθε φορά, όμως, που ο άνθρωπος μετάνιωνε για τα λάθη του και ο Θεός τον συγχωρούσε, καταστρεφόντουσαν  τα δεσμά και τα σχέδια του.

Έψαχνε λοιπόν ο σατανάς να βρει έναν άλλο τρόπο, που να μπορεί να ελέγχει απόλυτα το νου του ανθρώπου, και να μπορεί να κατευθύνει, να ελέγχει και να εξουσιάζει καλύτερα τις σκέψεις, τις επιθυμίες και τα συναισθήματα του ανθρώπου. 

Τον τρόπο δυστυχώς τον βρήκε. Με την τεχνητή νοημοσύνη των κομπιούτερ και μια σειρά συγκεκριμένων εξειδικευμένων εμβολίων, θα επέμβει στην αλυσίδα του γενετικού κώδικα του ανθρώπου, το DNA, και θα το αλλάξει. Έτσι, το μεταλλαγμένο πλέον ανθρώπινο DNA αντί να ενεργεί κάτω από τη Θεϊκή Νοημοσύνη, όπως το δημιούργησε ο Θεός, θα ενεργεί  τώρα σύμφωνα με τις εντολές της τεχνητής νοημοσύνης, που θα διευθύνει το σατανικό επιτελείο του Αντίχριστου!

Μάλιστα, για να ελέγχει καλύτερα τον καθένα άνθρωπο ξεχωριστά, κάποια στοιχεία του κώδικα στο μεταλλαγμένο ανθρώπινο DNA θα αποτελέσουν την απαραίτητη βάση, για να δημιουργηθεί μια ταυτότητα, μια αποκλειστική ταυτότητα, με έναν προσωπικό αριθμό, ο οποίος θα είναι μοναδικός για τον κάθε άνθρωπο. Ο προσωπικός αυτός αριθμός πάνω στο DNA του κάθε ανθρώπου, θα είναι πλέον ανεξίτηλοςμόνιμος και μη αναιρέσιμος.

Ο αριθμός αυτός του ανθρώπου, με τον αριθμό 666 να προηγείται, θα δηλώνει σε ποιον ανήκει αυτός ο άνθρωπος και με αυτόν θα καταχωρείται στο κεντρικό υπερκομπιούτερ του Αντίχριστου, το περίφημο «Θηρίο», με το οποίο θα είναι συνδεδεμένα και όλα τα υπόλοιπα κομπιούτερ του σατανοκρατούμενου αντίχριστου κράτους.

Για να μπορούν να διαβάζουν εύκολα όλα τα κομπιούτερ τον αριθμό αυτό του ανθρώπου, θα δημιουργηθεί ένα εικονίδιο συντόμευσης στην επιφάνεια του ανθρώπινου σώματος, στο μέτωπο και στο χέρι.

Κάθε δραστηριότητα του ανθρώπου, όπως αποταμίευσηαγοράπώληση, και γενικά κάθε πράξη του, θα είναι απόλυτα ελεγχόμενη και εξαρτημένη από τον συγκεκριμένο προσωπικό του αριθμό.

Θα είναι η επίσημη ταυτότητα του. Χωρίς αυτόν τον αριθμό, ο άνθρωπος αυτός απλά δεν θα υπάρχει.

Το σχέδιο λοιπόν του σατανά σε πρώτη φάση είναι να μετατρέψει το σώμα του ανθρώπου σε ένα κινητό πομποδέκτη, όπως ακριβώς είναι και ένα κινητό τηλέφωνο, για να μπορεί εύκολα να το εξουσιάζει.

2.ΕΡΩΤΗΣΗ

Με ποιο τρόπο θα γίνει η μετατροπή του ανθρώπου σε κινητό πομποδέκτη, «ένα κινητό τηλέφωνο»;

Για να κτίσει κάποιος ένα σπίτι χρειάζεται δύο πράγματα. Τα υλικά που θα χρειαστούν για το κτίσιμο και τους κατάλληλους τεχνικούς που θα δουλέψουν για να το κτίσουν και να το τελειοποιήσουν.

Όσον αφορά τα υλικά που χρειάζονται, για το κτίσιμο του νέου ανθρώπινου μεταλλαγμένου DNA, φρόντισε ο σατανάς να τα μαζέψει σιγά-σιγά και με δολιότητα, σταδιακά στο σώμα του ανθρώπου. Τα μετέφερε στον οργανισμό μας μέσα από αυτά που τρώμεπίνουμε και αναπνέουμε, τα οποία είχε προηγουμένως μολύνει με διάφορα αόρατα στο μάτι υλικά, υψηλής νανοτεχνολογίας.   

Στη συνέχεια, μια σειρά από 7 ειδικά εξιδεικευμένα εμβόλια, θα παίξουν το ρόλο 7 εξιδεικευμένων τεχνικών που θα αναλάβουν να φτιάξουν το νέο μεταλλαγμένο ανθρώπινο DNA, με τα υλικά που ήδη έχουν μπει στον οργανισμό του ανθρώπου.

Σκοπός των 7 εμβολίων θα είναι να αποδυναμώσουν και στο τέλος να ακυρώσουν τη δυνατότητα του ανθρώπου να γίνει μέσα από τα 7 χαρίσματα του αγίου Πνεύματος «ναός του Θεού».

Το πιο σημαντικό από τα επτά εμβόλια θα είναι το έβδομο. Το έβδομο εμβόλιο θα αποτελεί την κορωνίδα της νανοτεχνολογίας, αφού με αυτό θα εισαχθεί, χωρίς καμία αναίρεση, στο τελικό μεταλλαγμένο ανθρώπινο DNA,  το στοιχείο εκείνο που θα ενσωματώσει τον απαραίτητο κώδικα πάνω στον οποίο θα γραφτεί ο  αριθμός - σφράγισμα του κάθε ανθρώπου.

Θα πρέπει να επαναλάβω, ότι η επαναφορά του ανθρώπινου DNA στην αρχική κατάσταση θα είναι πλέον αδύνατη, γι’ αυτό και αυτοί που θα πάρουν το σατανικό «σφράγισμα» θα είναι εφ’ όρου ζωής δέσμιοι της πιο καταστρεπτικής απόφασης για την ύπαρξη τους.

Ο αριθμός αυτός δεν θα είναι κάτι ορατό που θα μπορεί να αφαιρεθεί από το ανθρώπινο σώμα αλλά κάτι αόρατο αφού θα είναι ένα με το DNA του ανθρώπου, δηλαδή την ίδια τη ζωή του.

Ο αριθμός αυτός θα συνδεθεί κατόπιν με έναν  υπερυπολογιστή, το περίφημο «Θηρίο», που θα χειρίζεται ο ίδιος ο Αντίχριστος και οι δικοί του, οι οποίοι θα ασκούν και την απόλυτη εξουσία.  

Με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης, η οποία θα έχει εξελιχθεί σε τόσο δυνατό σημείο, ώστε να θεοποιείται πλέον από τους ανθρώπους,  θα μπορεί ο Αντίχριστος και το δαιμονικό επιτελείο του να ελέγχει, να εξουσιάζει και να κατευθύνει τις σκέψεις, τις αποφάσεις, τις επιθυμίες και τα συναισθήματα του καθενός ανθρώπου. 

Κάθε μορφή διαφορετικής σκέψης ή αντίδρασης θα γίνεται γνωστή μέσω της τεχνικής νοημοσύνης του «Θηρίου» και τα δαιμονικά επιτελεία του Αντίχριστου, θα αποφασίζουν το θάνατο ή, στην καλύτερη περίπτωση, το σβήσιμο της ύπαρξης του συγκεκριμένου πομποδέκτη ανθρώπου.

3.ΕΡΩΤΗΣΗ

Ποιοι είναι αυτοί που θα βοηθήσουν τον σατανά να υλοποιήσει το σχέδιο του για την καταστροφή του ανθρώπου;

Ο Εωσφόρος στο διάβα των τελευταίων χρόνων κατάφερε να βάλει σε θέσεις κλειδιά της παγκόσμιας τρίμορφης εξουσίας, δηλαδή την πολιτική, την επιστήμη και την θρησκεία, πολλούς αφοσιωμένους σε αυτόν σατανικούς ανθρώπους.

Έτσι θα μπορεί ο Εωσφόρος να εξουσιάζει:

1.Την πολιτική, μέσα από τους τραπεζίτες που ελέγχουν το χρήμα και καθορίζουν τις πολιτικές αποφάσεις.

2. Την επιστήμη, μέσα από σατανικούς επιστήμονες που φτιάχνουν όπλα, μολυσματικούς ιούς και άλλα σατανικά κατασκευάσματα ικανά να καταστρέψουν τον άνθρωπο και την Δημιουργία του Θεού.

3.Την θρησκεία, μέσα από υποτεταγμένους σ’ αυτόν θρησκευτικούς ηγέτες, που φρόντισε σιγά-σιγά με δόλο να ανεβάσει σε ηγετικές εκκλησιαστικές θέσεις. Οι δικοί του αυτοί θρησκευτικοί ηγέτες είναι πρόθυμοι να υπακούσουν, να εφαρμόσουν και να προωθήσουν εύκολα και χωρίς αντίσταση, τα αντίχριστα σχέδια και νομοθετήματα του. Μάλιστα είναι οι μόνοι που μπορούν εύκολα, με πρόφαση την αρετή της «υπακοής», να παρασύρουν το πλήθος του λαού, σαν αρχηγοί και «ποιμένες» τους.

Μια από τις πιο σημαντικές ενέργειες του Εωσφόρου θα είναι να πείσει όλους αυτούς του θρησκευτικούς ηγέτες να ενωθούν, για χάρη της δήθεν παγκόσμιας αγάπης και ειρήνης,  σε μια παγκόσμια θρησκευτική ενότητα, την «Παγκόσμια Εκκλησία».

Έτσι, για να γίνει ο Αντίχριστος πιστευτός και αποδεκτός στον χριστιανικό κόσμο θα χρησιμοποιήσει, όπως λέει και η Αποκάλυψη του Ιωάννη, σαν συνεργάτη του τον Ψευδοπροφήτη, τον σατανοκρατούμενο εκείνο άνδρα που θα ηγείται την περίοδο εκείνη της Παγκόσμιας Εκκλησίας.  

Αυτός, σαν αρχηγός Εκκλησίας, θα προσπαθήσει να πείσει όλους τους Χριστιανούς να λάβουν το τελικό σφράγισμα του δήθεν πραγματικού «Χριστού», δηλαδή του Αντίχριστου.

4.ΕΡΩΤΗΣΗ

Όλα αυτά έχουν ξεκινήσει;

 Ναι, αλλά βρίσκονται ακόμα στα πρώιμα στάδια. Τώρα είμαστε στην πειραματική φάση των εμβολίων. Πριν την εμφάνιση των επτά εκείνων ειδικών και εξειδικευμένων εμβολίων, που θα κτίσουν το νέο μεταλλαγμένο DNA των ανθρώπων, μια σειρά πειραματικών εμβολίων θα δοκιμαστεί πρώτα σε εκατομμύρια ανθρώπους με ανεξέλεγκτες και επικίνδυνες παρενέργειες.

Κάποια από αυτά, επειδή θα επέμβουν στην αλυσίδα του γενετικού κώδικα του ανθρώπινου DNA, θα προκαλέσουν την φυσική αυτοάμυνα του DNA, με αποτέλεσμα να προκληθούν νέες ισχυρές ασθένειες. Αυτές θα είναι, για κάποιο μεγάλο χρονικό διάστημα, αγιάτρευτες.  Οι γιατροί δεν θα μπορούν να βρουν εύκολα φάρμακο γι’  αυτές τις αρρώστιες, με αποτέλεσμα  να πεθάνουν εκατομμύρια άνθρωποι.

Πριν το τελικό σφράγισμα, το οποίο θα γίνει πάνω στο ίδιο το ανθρώπινο DNA, θα προηγηθεί πρώτα μια παγκόσμια προσπάθεια ώστε να δοθεί σε όλους τους ανθρώπους ένας προσωπικός αριθμός. Ο αριθμός αυτός δεν θα είναι το πραγματικό «χάραγμα», αλλά ένα προστάδιο του, προκειμένου να εξοικειωθεί ο άνθρωπος με το τελικό «χάραγμα-σφραγίδα».

Ο αριθμός αυτός θα ξεκινήσει στην αρχή σαν έγγραφος, σε κάρτες και λοιπά νομικά χαρτιά, και στη συνέχεια, για να γίνει πιο λειτουργικός στις κρατικές υπηρεσίες, ώστε να βρίσκεται εύκολα και να διαβάζεται από τα κομπιούτερ των τεχνικών υπηρεσιών, θα γίνει ψηφιακός.

Έτσι λοιπόν, όλες οι κυβερνήσεις θα δώσουν σε όλους τους πολίτες τους έναν προσωπικό αριθμό, με τον οποίο θα μπορούν να διεκπεραιώνουν κάθε αναγκαία δραστηριότητα τους, που θα αφορά είτε τη σχέση τους με το κράτος, όπως είναι οι ταυτότητες, η φορολογία και άλλα, είτε την επιβίωση τους, όπως είναι οι αγορές και οι πωλήσεις.

Στη συνέχεια, με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης, όλοι οι αριθμοί των ανθρώπων αυτών θα συνδεθούν με ένα κεντρικό παγκόσμιο υπερκομπιούτερ, το «Θηρίο». Έτσι, μέσα  στο «Θηρίο» θα είναι καταχωρημένοι και καταγεγραμμένοι όλοι οι άνθρωποι του κόσμου, με όλα τα προσωπικά τους στοιχεία.  

Σαν πρόφαση, για το μεγάλο αυτό παγκόσμιο επιχείρημα, θα πουν σε όλο τον κόσμο ότι είναι ο μόνος τρόπος για να  διασφαλιστεί καλύτερα η παγκόσμια ειρήνη και η πάταξη κάθε παράνομης και τρομοκρατικής ενέργειας.

Ο απώτερος, όμως, μυστικός στόχος και σκοπός τους είναι για να γνωρίζουν και να ελέγχουν επακριβώς όλο το σύνολο των ανθρώπων που θα πρέπει να περάσουν στο επόμενο και τελικό στάδιο του τελικού «σφραγίσματος», με το οποίο θα ξέρει πλέον ο Αντίχριστος όλους τους υπηκόους του. 

5.ΕΡΩΤHΣΗ

Πως μπορούμε να αντιδράσουμε εμείς οι Χριστιανοί σε όλα αυτά; Υπάρχει κάποιο αντίδοτο που να μπορεί να εξουδετερώσει τη δύναμη των σατανικών αυτών κατασκευασμάτων;

Οι μέρες που ζούμε είναι πράγματι πολύ πονηρές. Οι δοκιμές για να φτιάξουν το νέο μεταλλαγμένο ανθρώπινο DNA έχουν ξεκινήσει. Η τεχνητή νοημοσύνη προχωρά ολοταχώς και οι άνθρωποι αγνοούν ή θέλουν να αγνοούν και να αδιαφορούν γι’ αυτά που γίνονται. Ο Εωσφόρος κατάφερε να πείσει τους ανθρώπους ότι φροντίζει για την υγεία τους, για να αποδεχτούν εύκολα τα πειράματα του.

Αν θα κάνουμε τον εαυτόν μας Ναό του Θεού ή ναό του σατανά είναι δική μας επιλογή. Από μας εξαρτάται αν θα παραμείνουμε  ενωμένοι με τον Θεό Πατέρα, σαν δικά Του παιδιά, ή θα φύγουμε μακριά Του και θα προσχωρήσουμε στο στρατόπεδο του Εωσφόρου. Είμαστε ελεύθεροι να επιλέξουμε αλλά και να επωμισθούμε τις συνέπειες των αποφάσεων μας.

Όσοι επιλέξουμε να μείνουμε πιστοί στο Χριστό και την αγία Του Εκκλησία πρέπει να είμαστε έτοιμοι να σηκώσουμε το σταυρό της ομολογίας, ακόμα και του μαρτυρίου. Η εποχή μας θα αναδείξει τους μεγαλύτερους αγίους της Εκκλησίας.

Όσον αφορά όλα εκείνα τα υλικά υψηλής νανοτεχνολογίας που με δόλο και εν αγνοία μας εισάγονται στο σώμα μας, σαν σατανικό δηλητήριο, με αυτά που τρώμεπίνουμε και αναπνέουμε για να μας μολύνουν, θα πρέπει να τονίσω ότι υπάρχει αντίδοτο.

Όπως κάθε δηλητήριο έχει και το αντίδοτο του, έτσι και σ’  αυτά έχει η αγία μας Εκκλησία τα κατάλληλα αντίδοτα.

Το πρόβλημα, όμως, με τα αντίδοτα που διαθέτει η Εκκλησία μας είναι ότι προϋποθέτουν δύο βασικά πνευματικά στοιχεία εκ μέρους των ανθρώπων, για να μπορεί να ενεργοποιηθεί η «δύναμη» τους. Προϋποθέτουν «πίστη» και «εμπιστοσύνη» στο Θεό, κάτι, όμως, που δεν το βρίσκεις εύκολα πλέον στους Χριστιανούς.    

Σαν βασικό αντίδοτο που προτείνει η αγία Εκκλησία μας είναι η Θεία Κοινωνία, δηλαδή τον ίδιο το Χριστό. Η ενέργεια των επικίνδυνων αυτών υλικών υψηλής νανοτεχνολογίας εξουδετερώνεται με τη Θεία Κοινωνία, η οποία δεν θα ενεργεί μόνο θεραπευτικά αλλά και αποτρεπτικά, αφού δεν θα επιτρέπει στην τεχνητή νοημοσύνη να επέμβει στην αλυσίδα του ανθρώπινου DNA, για να «χαράξει» και να κάνει τη μετάλλαξη των αρχικών εκείνων στοιχείων που η θεϊκή νοημοσύνη με άπειρη «Σοφία» έχει ορίσει! Στην περίπτωση της Θείας Κοινωνίας η επεμβατική δύναμη του Αγίου Πνεύματος είναι καθοριστική. Το ίδιο το Άγιο Πνεύμα επεμβαίνει για να διατηρηθεί η Θεϊκή Βούληση!   

Ισχυρό αντίδοτο είναι επίσης ο αγιασμός και κυρίως ο «μεγάλος Αγιασμός των Θεοφανίων», γιατί δεν επιτρέπει στο σατανά και την ελεγχόμενη από αυτόν τεχνητή νοημοσύνη να φέρνει σε πέρας τα έργα και τα σχέδια του.

Το σημείο του Τιμίου Σταυρού ήταν πάντοτε ο μέγας φόβος των δαιμόνων. Πλήθος ιστορίες έχει η Εκκλησία μας, κυρίως από τη ζωή των αγίων μας, που ο τίμιος Σταυρός καταργούσε τη δύναμη του δηλητήριου με το οποίο πότιζαν τους αγίους μάρτυρες για να πεθάνουν. Όποτε αυτοί έκαναν το σημείο του Σταυρού, το δηλητήριο έχανε τη δύναμη του και δεν μπορούσε να προκαλέσει το θάνατο του αγίου μάρτυρα. Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι άγιοι αυτοί Χριστιανοί είχαν βαθιά πίστη και μεγάλη αγάπη στο Χριστό μας, αφού για χάρη Του εγκατέλειπαν τα πάντα, προκειμένου να μην προδώσουν και να μην αρνηθούν τον Χριστό!   

Η καθημερινή προσευχή στο Θεό και κυρίως στο άγιο Πνεύμα, όταν γίνεται με βαθιά μετάνοια και ταπείνωση για τα λάθη μας αλλά και θεϊκό έρωτα στην καρδιά μας για το Θεό Πατέρα μας, είναι επίσης ένα πολύ δυνατό φάρμακο εναντίον κάθε σατανικής προσβολής.

Η εγκάρδια προσευχή προσελκύει πάρα πολύ τη θεία Χάρη, και δημιουργεί μια θεϊκή προστασία γύρω από το σώμα και τη ψυχή του ανθρώπου που προσεύχεται. Η θεϊκή αυτή προστατευτική πανοπλία παρεμποδίζει κάθε μορφή σατανικής επικοινωνίας που επιχειρεί να προσβάλλει το ανθρώπινο σώμα και την ψυχή, με τις ισχυρές πνευματικές παρεμβολές που προκαλεί.

Άλλη μια σπουδαία και σημαντική ενέργεια της αγίας προσευχής είναι ότι θα  φωτίζει το νου του ταπεινού ανθρώπου και θα του αποκαλύπτει, με τη χάρη του αγίου Πνεύματος, την αλήθεια των επιλογών του αλλά και των γεγονότων που θα συμβαίνουν.

Η φοβερή αυτή δύναμη της προσευχή να αποκαλύπτει στον προσευχόμενο την αλήθεια, θα αποδειχτεί πολύ σημαντική βοήθεια στους Χριστιανούς των εσχάτων χρόνων, όπου ο Αντίχριστος και οι οπαδοί του θα κυριαρχούν παντού.

Ο πιστός στο Θεό άνθρωπος, φωτισμένος από το άγιο Πνεύμα, θα μπορεί να νιώθει και σε πολλές περιπτώσεις ακόμα και να βλέπει την αλήθεια πάνω σε κάποιο άνθρωπο, αν είναι δηλαδή του Θεού ή του σατανά.

Αυτό θα βοηθήσει πολλούς ευσεβείς Χριστιανούς να διακρίνουν ποιοι πνευματικοί ηγέτες της Εκκλησίας ακολουθούν τον αληθινό Χριστό και ποιοι τον Αντίχριστο!

Στην Εκκλησία θα χωριστεί το άχυρο από το σιτάρι και θα αποκαλυφτούν οι ανάξιοι εκκλησιαστικοί ηγέτες, αλλά και οι άγιοι εκκλησιαστικοί πατέρες και διδάσκαλοι, για να ξέρουν οι Χριστιανοί ποιους πρέπει να εμπιστεύονται και να ακολουθούν και ποιους όχι.

Το άχυρο θα αποτελεί την εκκλησιαστική ηγεσία της  «Παγκόσμιας Εκκλησίας», η οποία θα ανήκει στον Αντίχριστο και  θα διοικείται από το φίλο και συνεργάτη του τον Ψευδοπροφήτη, όπως αναφέρει η Αποκάλυψη του Ιωάννη.

Το σιτάρι θα αποτελείται από άγιους εκκλησιαστικούς άντρες που θα στελεχώνουν την «Εκκλησία των κατακομβών» των εσχάτων χρόνων.

Οι προσευχόμενοι Χριστιανοί με αποκάλυψη Θεού, θα αναγνωρίζουν ποιοι θα είναι το άχυρο και ποιοι το σιτάρι, για να ξέρουν ποιοι θα είναι εκείνοι οι άγιοι πατέρες και διδάσκαλοι που θα πρέπει στο εξής να  εμπιστεύονται και να ακολουθούν.

6.ΕΡΩΤΗΣΗ

Πόσο κοντά είναι όλα αυτά τα οποία τόσο αναλυτικά μας έχετε πει;

Έχουν ξεκινήσει όλα αυτά και θα κορυφωθούν στο πολύ εγγύς μέλλον.

Ο σατανάς βιάζεται βέβαια να αναλάβει τα ηνία της παγκόσμιας εξουσίας μέσα από τον δικό του γιο τον Αντίχριστο. Γι’ αυτό και κινείται ύπουλα, με πολύ δόλο και κρυφά, σε όλα τα επίπεδα εξουσίας, προκειμένου άμεσα να γίνει ο «παγκόσμιος Ηγέτης».

Ο Θεός, όμως, ακόμα για λίγο, δεν το επιτρέπει, γιατί οι άνθρωποι αγνοούν όλη την αλήθεια, ώστε να επιλέξουν ελεύθερα και μόνοι τους, αυτόν που θα πιστέψουν και θα ακολουθήσουν.

Η μεγάλη ευσπλαχνία του Θεού στον άνθρωπο, που δεν θέλει να χαθεί καμιά ανθρώπινη ψυχή στο σκοτάδι του Άδη και της κόλασης, θα επιτρέψει να συμβούν τρία μεγάλα γεγονότα που θα βοηθήσουν όλο τον κόσμο πρώτα να προβληματιστεί και μετά να αποφασίσει ελεύθερα την πιο σημαντική επιλογή στην ιστορία της ανθρωπότητας.

Το ένα γεγονός έχει σχέση με όλα αυτά που θα συμβαίνουν από δω και πέρα με την υγεία του ανθρώπου, η οποία θα υφίσταται συνέχεια πολλαπλές καταστροφικές επεμβάσεις εξαιτίας κάποιων πειραματικών φαρμακευτικών κατασκευασμάτων που θα υπόσχονται ζωή και υγεία αλλά θα προκαλούν πλήθος παρενεργειών, ακόμα και θάνατον.  

Το δεύτερο γεγονός θα έχει σχέση με την άκρατη επιθυμία κάποιων σατανικών ηγετών, οι οποίοι στην προσπάθεια τους να ηγηθούν όλου του κόσμου, θα προκαλέσουν παγκόσμια σύρραξη με ανυπολόγιστες παγκόσμιες καταστροφές.

Το τρίτο γεγονός θα είναι η επανάσταση της ίδιας της φύσης στα σατανοκρατούμενα χριστιανικά κράτη αλλά και σε όλο τον κόσμο που αντιδρά στον αληθινό Θεό, σαν μια ύστατη προσπάθεια της άλογης φύσης να αφυπνίσει τον υπνωτισμένο από το σατανά άνθρωπο, ώστε να συνέλθει, να μετανοήσει και να σταματήσει την επερχόμενη καταστροφή του.

Επιγραμματικά μπορώ να πω ότι:

μια αλυσίδα από πολύ μεγάλες φυσικές καταστροφές θα αλλάξουν την ίδια τη δομή της γης,

ενώ το φάσμα της πείνας, της δίψας, της αρρώστιας και της απόγνωσης θα επισκιάζει όλο τον πλανήτη.

Εάν λοιπόν ο άνθρωπος προβληματιστεί και αντιληφθεί το λάθος του, μέσα από όλα αυτά που θα συμβούν, αμέσως όλα θα αλλάξουν προς το καλό και θα σταματήσει η καταστροφική πορεία του ίδιου και της φύσης.

Εάν, όμως, επιμείνει στην εγωιστική του πορεία και αφήσει το σατανά να γίνει ο κύριος και θεός του, και δεχτεί εκούσια το χάραγμα και τη σφραγίδα του σατανά, τότε ακόμα μεγαλύτερα  και πιο φοβερά παγκόσμια καταστροφικά γεγονότα θα συμβούν, προκαλώντας  τον θάνατο ανυπολόγιστου αριθμού ανθρώπων. Τα φοβερά αυτά παγκόσμια γεγονότα μνημονεύονται στην Αποκάλυψη του αγίου Ιωάννη.

7.ΕΡΩΤΗΣΗ

Ποιος είναι τελικά αυτός ο Αντίχριστος, που θα αναστατώσει τη ζωή όλου του κόσμου;

Είναι ο γιος του σατανά, που θα γεννηθεί από μια γυναίκα σε συνουσιασμό με τον ίδιο τον Εωσφόρο κατά την διάρκεια μιας σατανιστικής τελετής.

Θα ζει στην αρχή μυστικά και από κει θα κατευθύνει τους αφοσιωμένους σε αυτόν παγκόσμιους ηγέτες, που ο ίδιος ανέβασε στην εξουσία. Την κατάλληλη στιγμή  θα αναρριχηθεί στην πολιτική εξουσία.

Η γοητεία της σατανικής του σκέψης, η ρητορική του ικανότητα και η επιβολή του πάνω σε όλους τους ηγέτες και τους λαούς της γης, θα είναι τόσο δυνατή που θα γοητεύσει ολόκληρο τον πλανήτη.

Σαν πρώτη πράξη εντυπωσιασμού, ο Αντίχριστος θα σταματήσει όλους τους πολέμους, που αυτός μέχρι τώρα μυστικά κατεύθυνε. Θα ανακηρυχθεί «πρίγκιπας της ειρήνης» και θα του παραδώσουν όλοι οι αρχηγοί των κρατών την εξουσία των λαών τους.

Από εκείνη τη στιγμή και μετά ο Αντίχριστος θα εξουσιάζει με απόλυτη εξουσία τα πάντα και με τη βοήθεια της τελειοποιημένης τεχνητής νοημοσύνης, θα ελέγχει τους πάντες και τα πάντα

Με τη βοήθεια των δαιμόνων και της τεχνητής νοημοσύνης, θα κάνει ακόμα και διάφορα τεχνητά αληθοφανή θαύματα, τα οποία θα προβάλλει ο ίδιος σε όλο τον κόσμο για να τον πείσει ότι είναι θεός. Ότι είναι ο πραγματικός Χριστός που ήρθες στη γη για να σώσει όλους τους ανθρώπους.

Η παγκόσμια εκκλησία, την οποία ήδη προ πολλού θα διοικεί ο προσωπικός του φίλος και σατανικός άνδρας, ο Ψευδοπροφήτης, θα τον αποδεχτεί σαν άνθρωπο του Θεού, σαν προφήτη και σαν σωτήρα του κόσμου. Τότε θα αμφισβητηθεί επίσημα ότι ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός είναι ο αληθινός Μεσσίας του κόσμου και ο τίτλος αυτός του Μεσσία θα αποδοθεί στον Αντίχριστο.   

Τότε θα φθάσει στο αποκορύφωμα του ο πιο μεγάλος και πιο αδίστακτος διωγμός του αληθινού Χριστού και των Χριστιανών.

Όλες οι θρησκείες του κόσμου θα αναγνωρίσουν τις υπερφυσικές του δυνάμεις και θα τον αποδεχτούν σαν σωτήρα και θεό τους, γι’ αυτό και θα δεχτούν να πάρουν με τη θέληση τους το δικό του σατανικό  σφράγισμα, με το οποίο θα κατοχυρώνουν την αιώνια σε αυτόν πίστη και υπακοή.   

Οι πραγματικοί, όμως, Χριστιανοί που θα μείνουν με τη βοήθεια του Θεού πιστοί στον ένα και αληθινό Γιο του Θεού, τον Κύριο μας Ιησού Χριστό, δεν θα δεχτούν το σφράγισμα αυτό, έστω και αν χρειαστεί να δώσουν την ίδια τους τη ζωή.

Για την πίστη τους αυτή, ο Θεός θα επεμβαίνει θαυματουργικά, για να τους προστατεύει και να τους δίνει τα απαραίτητα για την επιβίωση τους.

Τη δύναμη τους οι Χριστιανοί την εποχή εκείνη θα την παίρνουν με τη βοήθεια του Αγίου Πνεύματος από τη μελέτη της αγίας Γραφής, την Θεία Κοινωνία και την ευχή των αγίων πνευματικών τους πατέρων.

Για το λόγο αυτό ο Αντίχριστος και οι οπαδοί του θα πολεμήσουν τις τρεις αυτές δυνάμεις. Θα επιχειρήσουν να ξαναγράψουν την αγία Γραφή, όπως τους συμφέρει. Θα καταδιώκουν με ασήμαντες αφορμές τους ευλαβείς εκείνους πνευματικούς πατέρες που θα τους εναντιώνονται. Θα πολεμήσουν την Θεία Κοινωνία με κάθε τρόπο, για να μη μεταλαβαίνουν οι άνθρωποι, μέχρι τη στιγμή που θα την καταργήσουν οριστικά και αυτήν αλλά και όλα τα υπόλοιπα «Μυστήρια» της Εκκλησίας.

Τη φοβερή δύναμη της Θείας Κοινωνίας την γνωρίζει πολύ καλά ο Εωσφόρος και οι δαίμονες του. Ξέρει ότι όσο αυτή θα τελείται στις άγιες Εκκλησίες και θα μεταλαβαίνουν με ευλάβεια οι άνθρωποι, αυτός και τα δαιμονικά σχέδια του δεν θα προωθούνται με επιτυχία και αυτός δεν θα μπορεί να έλθει ως παγκόσμιος ηγέτης και μεσσίας.

Σημάδι του ερχομού του θα είναι η κατάργηση της Θείας Κοινωνίας.

Για το λόγο αυτό, από τώρα και στο εξής θα βλέπουμε και θα ζούμε όλοι τον μέγα και φοβερό πόλεμο που θα ξεκινήσει ο Εωσφόρος εναντίον της Θείας Κοινωνίας, μέσα από δικούς του πολιτικούςεπιστήμονες αλλά και παρασυρμένους, δυστυχώς, εκκλησιαστικούς ηγέτες.

Σαν αρχή, ο αμόλυντος Χριστός στη Θεία Κοινωνία θα κατηγορηθεί από πολιτικούς και επιστήμονες ότι μπορεί να μολύνει και να μεταφέρει ασθένειες στο λαό. Η επιβεβαίωση των σατανικών αυτών κατηγοριών μέσα από την συγκατάβαση ολιγόπιστων ιερωμένων θα σημάνει την επίσημη αρχή του μεγάλου διωγμού του Χριστού και της αγίας Εκκλησίας Του.

Η αλλαγή του τρόπου με τον οποίο θα μεταλαβαίνουν οι Χριστιανοί, θα είναι το δεύτερο ιερόσυλο βήμα κατά της θείας Κοινωνίας και η μετατροπή της Θείας Κοινωνίας σε στερεά μορφή θα αποτελεί την τρίτη σατανική προσπάθεια των πνευμάτων του σκότους.

Στην τελευταία και πιο δυνατή επίθεση εναντίον της Θείας Κοινωνίας, πριν τη τελική της παύση που θα γίνει με την εμφάνιση του Αντίχριστου, θα αμφισβητηθεί ότι η θεία Κοινωνία είναι το Σώμα και το Αίμα του Χριστού αλλά θα θεωρηθεί «υποκατάστατο».  

Μπήκαμε, παιδί μου, σε μια περίεργη περίοδο την οποία με σιγουριά θα μπορούσα να χαρακτηρίσω σαν αρχή των εσχατολογικών χρόνων. Είναι η περίοδος κατά την οποία ακόμα και οι εκλεκτοί θα πλανηθούν, όπως λέει η Γραφή.

Εύχομαι το άγιο Πνεύμα να μας φωτίσει όλους για να καταλάβουμε την πονηριά του σατανά και να μείνουμε πιστοί όλοι στον Κύριο μας Ιησού Χριστό, τον αληθινό Μεσσία του κόσμου.


(απομαγνητοφωνημένη ομιλία 
του π. Ελπιδίου Βαγιανάκη)